De Veranderaars 2024. Wie nomineer jij?

Je kent ze wel. Mensen die goeie dingen doen. Voor anderen in hun wijk, dorp, stad of voor de samenleving als geheel. Met het lef om buiten de gebaande paden te gaan. Door anders te denken en te doen. Desnoods recht tegen de stroom en bestaande systemen in. Echte veranderaars dus. Ken jij zo’n gedreven maatschappelijke of culturele veranderaar? Nomineer diegene dan voor De Veranderaars 2024!

Echte veranderaars werken samen, creëren ontmoetingen en weten op originele, unieke manieren allerlei soorten mensen met elkaar te verbinden. Daarmee wordt hun gezamenlijke maatschappelijke of culturele veranderkracht én de impact die dat oplevert steeds groter. Iemand die vanuit een organisatie of initiatief op unieke wijze bijdraagt aan de sociale, inclusieve en creatieve samenleving die we bij VSBfonds voor ogen hebben: daar zijn wij naar op zoek!

Nominatie Veranderaars 2024
Net als veranderaars zelf, zijn hun plannen, initiatieven en projecten er in allerlei soorten en maten. Van groots en meeslepend tot een pril idee. Maatschappelijk óf cultureel. Uit de ingezonden nominaties kiest de jury de Veranderaars 2024. Aan ieder van hen stellen we een passend bedrag beschikbaar, dat vanuit hun organisatie vrij te besteden is aan de uitbreiding van hun activiteiten of het uitwerken van nieuwe veranderideeën en -initiatieven.

Doe jij mee?!
Om tot een sociale, inclusieve en creatieve samenleving te komen, zijn mensen nodig die échte veranderingen teweeg kunnen brengen. Ken jij zo iemand? We roepen je op om jouw veranderaar 2024 te nomineren. Nomineren kan tot 15 oktober.

Doe mee